Filterteknik idag

Vi har huvudkontor och lager på Örsholmen i Karlstad och säljkontor i Örebro.  Vi håller till i moderna och ljusa lokaler för kontor, produktion, laboratorie, lager och utbildning. 

 

Från och med februari 2010 ägs samtliga tre bolag i Lekang-gruppen av Indutrade AB. 

 

För närvarande är vi 28 personer på företaget. Vi är trots "mogen ålder" fortsatt ett ungt och innovativt företag, präglat av informell kommunikation och stor flexibilitet när det gäller arbetsuppgifter och ansvarsområden. Alla lägger stor vikt vid att både vi och våra kunder skall uppleva det som positivt att träffas och vi tycker det är kul med filter och filtrering.  Trots den lätta tonen är det ordning och reda med god ekonomi och med både kvalitets- och miljöcertifikat på plats. 

Vi prioriterar att stödja våra återförsäljare. I samarbetet med dem når vi ut till företag och rörelser som vi annars haft svårt att nå. Genom kontinuerlig kompetenshöjning och information bibehåller våra ÅF mycket hög kunskap inom filtreringsområdet. Våra säljare och tekniker har ständig kontakt med nyckelpersoner i branschen när det gäller filtrering. Vårt unikt breda utbud av produkter och tjänster ger oss möjligheten att erbjuda lösningar för de flesta behov inom svensk industri gällande filtrering, det har även gett oss höjd och bredd i vår kompetensnivå som ingen i Sverige kan erbjuda.    

Vi tillhandahåller både produkter, tjänster och viss produktion inom ramen av skräddarsöm för våra kunder. Det gör att vi idag levererar till alla typer av Svenska industriföretag, från gruvbolag till reparationsverkstäder tunga fordon, från pappersbruk till grävmaskiner o.s.v.  Filterteknik Sverige AB är en av de största filterleverantörerna i Sverige i sin bransch, vi kommer att fortsätta att växa genom att erbjuda hög kvalité på produkter och kompetens.