RMF OLU1C & OLU1D

RMF OLU1C & OLU1D
- Unik smutskapacitet ger effektiv rening vid hög smutsbelastning

OLU1CD

RMF har genom åren utvecklat stor erfarenhet kring filtrering av hydraul- och smörjoljor. Deras framsteg inom filtrering har hjälpt många företag världen över att hålla sina system rena och att minimera driftstopp.

RMF´s senaste inom filtrering av hydraul- och smörjoljor heter OLU1C och OLU1D. Två aggregat som är unika med sin stora smutskapacitet (1.5 kg) och höga vattenabsorption (2.6 liter).  Det rostfria filterhuset finns i två längder, 1C och 1D. De kan kombineras med olika pumpar och start/stopp funktion.

Dessa Off-Line filter är det bästa valet där smutsbelastningen är hög eller till och med extremt hög. Den höga smutskapaciteten och förmågan att absorbera stora mängder vatten gör den till en klar utmanare till andra filter inom samma kategori.

- OLU1C och OLU1D ger oss som leverantör en unik produkt att erbjuda till industrier med väldigt hög smutsbelastning. Dessa Offline-filter kommer att göra väldigt gott för bland annat gruvindustrin, säger Lars Olov Larsson, teknisk chef på Filterteknik Sverige AB..


För mer information kontakta:
Marcus Pettersson, Teknisk koordinator
054-69 09 04 eller mp@filterteknik.se


Bild OLU1C/OLU1D


PM i PDF-format
PM i Txt-format