Diesel-Doris på NGK-Masters

2014-10-16
Filtertekniks Diesel-Doris kommer göra ett gästspel på NGK-Masters på Kalvholmen i Karlstad nu på lördag. Diesel-Doris kommer att visa upp sin startsnabbhet från startplattan. Rejäla burnouter utlovas. Välkomna till en riktigt trevlig motordag i Karlstad.

NGK-Masters är ett verkligt "all star championship". I en kul säsongsavslutning samlas förare, bredd och elit från många olika motorsportdiscipliner och gör upp om vem som är årets verkliga mästare. En tävling på lek och allvar där förarna med skräckblandad förtjusning försöker vara lagom kaxiga med glimten i ögat. Ingen vill egentligen få spö och bakom kulisserna, i största hemlighet trimmas det friskt.

- Folkrace är grundstenen i den svenska motorsporten. Unga, gamla, nya och rutinerade förare möts på lika villkor. Rookies och motorsportsprofiler trivs och trängs på Kalvholmen för att göra upp om äran att ta hem NGK-Masters. Detta är tävlingen där bilarna håller samma standard och allt lämnas åt föraren. Reglerna är enkla. Det gäller att ge allt och att ha kul!

Mer information om NGK-Masters finns på
ngkmasters.se

Filmer från Diesel-Doris framfart hittar ni på vår Youtube-kanal:
Filterteknik på Youtube